Cecile Coco Nude Cashmere CN14

Açık kırmızı sevenlere göre harika bir ruj. Cecile markası ruj ve allıklarda kırmızının en güzel tonlarını buluyor. Hatırlarım çok eskiden Cecile’in kırmızı tonda terracotta bir allığı vardı, ben hayatımda öyle güzel allık kullanmadım. Tozutmazdı, kalıcıydı, özellikle rengi muhteşemdi, keşke yeniden üretse o tonlarda bir terracotta allık.

Cecile Coco Nude & Cashmere serisi rujlar indirimdeydi, alıp denemek istedim. 3 farklı renk aldım ama öyle bayıldığım bir ruj olmadı yani. Bir kere rujun yapısı pürüzsüz değil, içinde minik pütürler var, bu hoşuma gitmedi, sürüş konforu vermiyor. Birde ambalaj sıkıntısı var, alttaki şeffaf alan çıkıyor insanın elinde kalıyor ama ruhun kapağı açılmıyor. Bir ruj süreceğim diye uğraş dur. Olacak iş mi? 🙂

Ama bu CN14 rengi güzel bir renk. Ben öyle açık kırmızıları çok seviyorum, olağanüstü bir örtücülüğü de yok, bu da benim için önemli bir nokta. Ben asırı örtücü rujları sevmiyorum, dudakta badana boya görüntüsünden nefret ediyorum, özellikle böyle kırmızı gibi iddialı renklerde.

Bence hiçbir kadına da yakışmıyor badana boya makyaj, Allah tüm doğal güzellik düşmanlarına tez zamanda şifa versin.

Ama Cecile’in bu kırmızısı çok tatlı. Pembe alt tonlu bir kırmızı. Aşağıya görsellerini ekliyorum. İndirimde iken bir şans verilebilir ama indirimsiz almayın bence. Aynı fiyata daha iyi rujlar var çünkü.