Farmasi Terracotta Highligter

Aydınlatıcı kullanmak cok acayip bir şey aslında. Bir yandan güzel, yüze bir ışık veriyor, havalı duruyor falan. Diğer yandan da doğru uygulanmadığında yüzü bir acayip gösteriyor. Disko topuna dönmüş kadınlar görüyorum yollarda, işin ilginç yanı bazılarına da yakışıyor o aşırı parlak görüntü.

Bende bir çok markanın farklı aydınlatıcıları mevcut. Ama bu aralar elim hep buna gidiyor.

Farmasinin bu aydınlatıcısı bence son derece normal bir aydınlatıcı. Altın rengi bir aydınlatıcı. Bu nedenle buğday ve bronz tenlerde çok güzel duracağına inanıyorum. Çok yoğun uygular iseniz gerçekten vurgulamak istediğiniz alanı parlatırsınız. Hafif miktar uygulamada belli belirsiz bir ışıltı veriyor ki bu ışıltınında bir kısmı içindeki mikro simlerden kaynaklanıyor. İçinde sim olduğunu göremeyen hemen bir göz doktoruna randevu alsın derim ben.

Insanlar aydınlatıcıları hep yüzlerine uyguluyor ama bence omuzlarda, köprücük kemiklerinde falan acayip seksi duruyor.

Bu aydınlatıcı siyah plastik bir ambalaja sahip, MAC e mi benzetmeye çalışmışlar anlamadım. Ama tabiki MAC ayarında değil. Kutusunu ilk başlarda acıp kapaması biraz zor geliyor ama sonra alışıyorsunuz. İnsan nelere alışmıyor ki :)))

Cide uygulandığında ise bence bütün parlaklığı gidiyor, çok yoğun uygularsanız ve flaşlı çekim yaparsanız woooow diyebilirsiniz ama normal aydınlatıcı fırçası ile sürerseniz varmı yokmu belli değil. Belli belirsiz bir aydınlatıcı arıyorsanız bu aydınlatıcıya bir şans vermenizi öneririm. Kalıcılığı iyi çünkü. Sabah biraz sürüyorum akşam hala yanaklarımda minik parıltılar oluyor, evet içindeki simler 😀 içinde sim olmadığını söyleyenler için özel olarak ekledim bu bilgiyi.

Bence bu aydınlatıcıyı en iyi gösteren fotoğraf flaşsız hali.

İndirimde alınabilir bir ürün olduğunu düşünüyorum. Ben trendyoldan aldım. Sizde trendyolda bulabilirsiniz.

Sevgiyle kalın ve bronz tende aydınlatıcı kullanın 🙂