Missha Pure Medic Nemlendirici

Ne güzel memleket ya, gel Türkiye’de dükkan aç, online satışa geç. Ama ambalajlarına Türkçe açıklama koymaya tenezzül etme, nasıl olsa satılıyor ya!!!

Evet, bu şekilde satılıyor ve bizde alıyoruz. Ama Missha BB kremlerinde de, diğer ürünlerinde de ambalajlarda Türkçe’ye yer vermiyor. Bu kadar ciddi satışlar yaptığı bir ülkede bence buna özellikle dikkat etmeli ya da biz talep etmeliyiz.

Ama kabul edelim, gerçekten başarılı ürünleri var Missha’nın. Ayrıca web sitesinde ürünler hakında ayrıntılı Türkçe bilgilerde mevcut. Ben web sitesinden okuyup sipariş vermiştim. Diyordu ki, eğer hiç bir nemlendirici size iyi gelmiyorsa bu nemlendiriciden memnun kalacaksınız. Yani bu anlamda bişiler vardı. Gerçekten öyle oldu.

Bitince yine alır mıyım? Alırım, evet 🙂

Bu nemlendirici kuru ve hassas ciltler için üretilmiş 210 ml boyutuyla oldukça bereketli olan gerçekten başarılı bir nemlendirici.

Benim cildim hassastır, hemen sivilcelenebilir. Bu nemlendirici ile hiç öyle bir sorun yaşamadım. kullan kullan bitmiyor. Losyon kıvamında. İçinde provitamin B5 var, ilk başta tüylenme yapar mı diye endişe ettim ama hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım. Bence ambalajı da gayet güzel. Gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsiniz. Yeterli nem veriyor ve cildi rahatlatıyor.