Hakkımda

Eskiden gün batımlarını severdim, şimdi gün doğumlarını daha çok seviyorum.

Eskiden gluten yerdim, şimdi tercihen yemiyorum.

Eskiden insan seçerdim, şimdi yine seçiyorum.

Eskiden alışveriş yapmayı severdim, şimdi yine seviyorum.

Eskiden okumayı severdim, şimdi daha çok seviyorum.

Bu sayfayı yazma amacım benim gibi okumayı seven kişilere ulaşabilmek. Artık nerdeyse hepimiz sosyal medya kullanıcısıyız. Aradığımız şeyler ile ilgili içerikler bulmak için sosyal medya mecraları arasında dolaşıp duruyoruz. Ama bir şey eksik kalıyor, yeni şeyler keşfedemiyoruz, sosyal medya ilgimizi dağıtabiliyor.

Alışveriş yaparken kendim için en uygun olanı ve en çok işime yarayacak olanı seçmek için çaba veriyorum. Genellikle bir ürünü merak ediyorum, o ürünle ilgili araştırmalar yapıyorum, kullanıcı yorumlarına bakıyorum ve satın alma kararı veriyorum. Spontane aldığım ürünlerin de kullanıcı yorumlarına bakıyorum. Yani bir ürün ile ilgili kullanıcı yorumları benim için çok önemli. Kullanıcı yorumu yapan kişinin kendini ifade ediş şekli ve dile olan hakimiyeti de benim için çok önemli. Eskiden uzun uzun blog yazıları okurduk, ne güzel günlerdi, şimdi hashtagler arasında çırpınıyoruz 🙂

Genellikle satış ve pazarlama amaçlı içeriklerin yanı sıra, saçma sapan videolar, anlatım bozuklukları vs derken kullanıcı yorumlarının ağırlıklı olarak Instagram’da yer almaya başladığını farkettim. Aman Allah’ım, instagram yeni Google olmuş, böyle olmamalı dedim 🙂 Sosyal medyayı seviyorum ama bir sınırı olmalı diye düşünüyorum. Etiket ile arama mevzusu bana her istediğimi vermiyor, daldan dala atlayamıyorum ve keşfetme hızımı yavaşlatıyor. Daha çok keşfetmek istiyorum.

Birde ben izlemek yerine okumayı tercih eden gruptayım. Bir ürün ile ilgili bir videoyu izlemek o ürün hakkında yazılmış bir yazıyı okumak kadar hoşuma gitmiyor.

Benim gibi vintage ruhlu kişilere ulaşmak için bir blog yazma kararı aldım. Belki başkalarına da ilham verir ve keşfetme arzumuzu birlikte tatmin ederiz.

Sevgiyle kalın ve şükretmekten vazgeçmeyin.

AntinKuntin Blog