Loreal Color Riche Matte 640 Erotique

Loreal 640 Erotique rengi bence muhteşem bir renk, içerisinde çok çok hafif şeftalilik barındıran açık ton gül kurusu. Dudağın içiyle aynı tonlarda, biraz daha koyusu sadece. Çok doğal duruyor sürünce, rujun nerede başlayıp nerede bittiği hiç belli olmuyor. Bittikçe aldığım bir ruj, yine bitsin yine alırım. Çünkü tonu bana kendimi iyi hissettiriyor.

Bana adıyla çok uyumlu geldi, şöyle ki; çıplak pembe dudaklar hissi veriyor, hani sabah yataktan yeni çıkmış gibi bir görüntü… Doğal bir seksapel veriyor, ki asıl seksi olan da bu, zorlamayla olmuyor hiç bir şey… Çabasız güzellik, en sevdiğim…

Yapısı tam mat değil, fakat parlakta değil. Semi-matte bir ruj. Dudağı örtücülüğü yüksek, beyaz tenlilere de yakışır, buğday tenlilere de, esmerlere de… Sadece çok bronz tene gitmeyeceğini düşünüyorum. Bronzken pembeler bana çok tamamlayıcı gelmiyor.

Bence tonu itibari ile cildi de canlı gösteriyor. Pembe-şeftali allıklar ile tamamlanmalı. Rengi hakkında fikir oluşturması için renk kartelası ekledim. İnternette rujlar, ojeler, allıklar ile ilgili fikir edinmek için baktığımızda, kırmızılar pembeler turuncular kahveler birbirine karışıyor. Renk geçidini rujun tam rengini gösterebilmesi açısından ekliyorum.