Mac Allıklar – Breath of Plum & Fever

En çok kullandığım canım allıklarım… Mac Breath of Plum ve Mac Fever.

İçlerinde en ufak bir turunculuk barındırmaması ile gönlümü kazanan şahane allıklar. Kalıcılıkları yüksek, pigmentasyonları son derece tatmin edici allıklar. Aslında ikisininde renkleri birbirine yakın. Fever, breath of plumdan bir kaç ton daha koyu. Ama fırça ile sürünce çok aşırı bir fark olduğunu söyleyemem. Aşağıda parmaklarıma direkt olarak kutularından aldım. Koluma da parmaklarım ile uyguladım.

Breath of Plum – Bence efsane bir renk. Masum, temiz, çabasız… Daha güzel bir saf pembe olamazdı benim için. İçinde hiç bir turunculuk yok hatta hafif lila var diyebilirim. Beyaz tenler için daha uygun ama genel olarak soğuk alt tonlu kişilere uygun olduğunu söyleyebilirim. Birde bronz tene pek gitmeyeceğini düşünüyorum.

Fever- Pigmentasyonu yüksek, kaliteli bir fırça ile az miktarda uygulamakta fayda var, ihtiyaç duyulursa renk bir kat daha uygulanarak koyulaştırılabilir. Mürdüm tonlarında ama hafif uygulandığında efsane duruyor.

Ben iki rengede muadil daha uygun fiyatlı allıklar bulamadım. Ambalajda yakın renkler olsalar bile uygulamada şeftaliye kaçan tonlar ile karşılaştım.

Her iki rengi de her mevsimde kullanmaya uygun buluyorum. Turuncumsu rujlar ile kullanmamak şartıyla 🙂